Vilken vecka!

Hallelåja. Jag har inte skrivit på ett tag för jag har verkligen inte haft lust och jag har nedprioriterat det en del för tillfället. Men nu skriver jag och det är ju positivt! Jag mår sjukt bra, och det känns som om jag inte har några bekymmer i hela världen. Det är nästan lite för bra. Man går liksom och väntar på att något jobbigt, tråkigt eller dåligt ska hända eftersom man är van vid det.

Jag har en natt, ett träningspass, en lektion, ett jobbpass och en natt till kvar att klara av, sen sticker jag och kära Amanda till Malmö och Watch the throne! Hur underbart!? På torsdag åker vi hem och på kvällen så är det personalfest som gäller! Ser sjukt mycket fram emot även det, A6 har lovat att det kommer bli storslaget eftersom det är 25-årsjubileum. Spännande..! Och på fredag troor jag det blir en utgång efter jobbet. Beror på hur sliten jag är, haha. Jobbar även helgen. (och jobbade idag, så en riktig jobb-vecka!) Sen, på måndag, då är det äntligen BAL!

I helgen hade vi klassfest i Löckna, som vart grymt kul! På lördagkvällen kollade jag, Bea, Amanda och Amanda på Eurovision, som det som de flesta vet gick väldigt bra för Sverige i. Sen har jag stekt i solen en del och lagat trerätters till mamma på Mors dag. Mycket gott var det och hon blev glad så det är ju bra!
Ska skriva lite mer nu när det äntligen händer lite roligare grejer än bara plugg hela dagarna (wiee). Men nu ska jag få mig en god natts sömn, så jag orkar med allt! Godnatt.

Linslusen Bea!

En del av klassgängetSnygg-Julia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0