sen sist

Har glömt bort bloggen några dar, uups. Har haft lite annat vettigt för mig. Måndagen spenderades i Göteborg på shoppingrunda med Bea, Amanda och Amanda. Mycket trevligt. Målet var att shoppa studentklänning, balskor och gärna annat som hör till studenten och balen. Något annat än de två sakerna blev det inte, förutom ett par svarta höga jeansshorts (som jag är kär i). Hade velat hitta liite till när man väl var där, men eftersom jag inte shoppar allt myckt nu för tiden så är jag mer kräsen. Jag tänker efter en extra gång innan jag handlar, och undviker spontanköp, vilket är bra eftersom jag behöver spara till Greklandresan. Efter Göteborg drog vi till Stadsparken där vi firade Valborg med en del av klassen. Det blev jättemysigt!

Igår stöttade jag Bea när hon fyllde in sin tatuering, pluggade och grillade hemma hos mig med vänner. Idag har jag vart i skolan, klippt mig och vart på pluggpicknick i det otroligt fina sommarvädret! Om det är lika fint imon ska jag ta ett par shorts.Har även lyckats bli inlåst i ett garage i skolan. Fick panik och var tvungen att stå och banka på dörren i en kvartinnan nån kom (skolan hade nästan stängt så var inte många kvar). Lite bilder från de senaste dagarna:


Annorlunda fredagsunderhållning. Jag, Becca, Julia och Bea åkte runt i stan i 5 km/h och skapade taxiköer! Haha, det var riktigt kul att se hur irreterade alla blev.


Jag för någon dag sen.


Roadtrip till Göteborg!


Dags att köpa nya converse Lisa? Nehe, jag går envist runt i dem. De är även ännu skitigare utan redigeringen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0