holocene

Hej hallå. Det var ett tag sen nu. Ja har haft ganska mycket att göra den senaste veckan, och ganska mycket i tankarna. Pluggat som tusan till sista provet (matte) som vi skrev i onsdags, sen stressade jag hem och välkomnade min klass hem till mig på förfest och utgång efter det. I torsdags fick jag pallra mig upp tidigt och åka till jobbet, där jag var hela dan. På kvällen träffade jag fina vänner innan jag gick och la mig och sov, sov sov och sov. Åt frukost klockan 2 igår haha, sen tränade jag och på kvällen drog vi ut. Idag åt jag frukost halv tre... Haha men jag behövde två såna här chilldagar som fan! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och ta hand om mig själv är planen! Kanske tränar lite och pluggar lite. Har i alla fall fått nog av utgång och sena nätter för den här veckan. Inte nog med att jag har sjuk träningsverk från träningen (body pump) igår. Kan knappt röra mig..

Kommer alltid att ha många fina minnen från veckorna i Zakynthos i somras.
Har tänkt väldigt mycket på tiden vi var där de senaste dagarna...

Det är konstigt hur det kan gå så fort. På ett ögonblick så stannar allting upp. Drömmar kan inte länge uppfyllas och planer krossas. Alla runt omkring en lämnas med bara minnen kvar.
Även om vi inte hann lära känna varandra ordentligt så vet jag att du var en omtänksam person som verkligen levde i nuet. Jag avundades dig för det, att bara kunna släppa allas krav på vad man borde göra, och bara göra vad man vill och vara lite galen. Det är så det ska va. Man märkte och märker att du var en väldigt omtyckt person. Jag kan inte släppa lilla söta Charlie som du älskade och pratade om så mycket.. Hur ska det gå för honom nu? Du hade hela livet framför dig... Kommer aldrig glömma dig.

Vila i frid Tom <3

Bon Iver - Holocene. Kan inte sluta lyssna på den här låten. Tack Linn för tipset, det måste vara en av de bästa låtar som någonsin gjorts.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0