jag är tillbaka!

Bild från Zante i somras, jag och mina tjejer

Efter ett helt år har jag besämt mig för att börja blogga igen. Dels för att jag fått en total crush i min nya dator (Mac :D), så att jag vill sitta med den en stor del av min lediga tid, och då kan jag lika väl göra något vettigt tänker jag! Men även eftersom jag oftare börjar känna ett sug efter att bara "skriva av mig". Sen så är det roligare att ta bilder när man har en blogg att lägga upp dem på. Eftersom jag numera aldrig tar bilder eller har med mig kameran någonstans alls vill jag bli bättre på det, så att man har några minnen kvar senare. Det är det roligase som finns, att sitta och kolla på gamla bilder - eller läsa gamla blogginlägg! Så varför inte skapa nya?

Förresten, sjukt kul att se att det fortfarande tittar in en del folk här, även om jag inte uppdaterat på ett år! Jag tänkte skapa en ny blogg först, och därmed börja om helt. Namnet "Liss" är inte riktigt min grej längre. Fattar inte att jag inte skapade en blogg från början som hette hela mitt namn när jag fått turen att vara den enda personen med det? Men eftersom det verkade för jobbigt att skapa ett nytt emailkonto först, och för att jag kan inte med att bara överge min kära gamla vän på det sättet så stannar jag troget kvar här.

Jag kommer att ändra om utseendet på bloggen helt och hållet så småningom. Jag kommer bara att skriva här när jag känner för det. Det kanske inte blir varje dag, men varje vecka i alla fall. Jag skriver inte med ett mål att bli nästa Blondinbella eller Kissie, utan främst för mig själv. Att blogga är ett sätt att få struktur på sitt liv på något sätt. Men det är alltid kul att ha läsare, så alla ska känna sig välkomna hit! Jag hoppas att jag kommer att inspirera och roa, och även ibland skapa nya tankegångar. Jag kommer att dela med mig av mina egna tankar mer denna gången och lite mindre vardag hade jag tänkt, även om det såklart kommer att bli en hel del av det med.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0