Reklam...?

Hemma och är sjuk och det är inte kul alls. Min hals dödar mig och är yr och döförkyld + att min nacke fortfarande är helt konstig.. Var hos Amanda igårkväll och satte ihop våran yogapass som vi ska ha för klassen om en vecka. Kommer bli spännande att se ifall man hinner lära sig det! Men iallafall, när jag kom hem igår så mådde jag inte bra alls.. Har kollat på Tyra Banks Show, Project Runway och Oprah. Haha märks att man är sjuk? Orkade inte ens sätta på en vettig film istället.

Och nu hade jag tänkt försöka plugga lite, ska nämligen hålla tal imon på svenskan (om jag är frisk) om att reklamen ljuger (ibland), och att den utnyttjar folks svagheter. Är det inte ganska sjukt att de har reklam för Viktväktarna (uppmanar er att 2011 kommer bli det lättaste året någonsin), kroppsstrumpor som slätar ut celluliter och minskar midjemåttet, barnmat(!!!) med mera på blogg.se, där målgruppen ligger på runt 13-18 åriga tjejer (för det mesta). Inte så jäkla konstigt att det är sån utseende och viktfixering bland de unga. Jag menar, okej om bloggarna skriver om att de äter barnmat och bantar, vi har yttrandefrihet i Sverige så det klagar jag inte på, men att de även gör reklam för det överallt, tv, internetsiter, radio.

Förresten, nån mer än jag som hört reklamen för Viktoria Milan, en site som uppmanar gifta personer att vara otrogna? Har hört det flera gånger på radio men idag såg jag det på tv också. Tycker det är ganska sjukt, är det inte det? Vad händer med världen?


Kommentarer
Postat av: Anna

Kan du inte berätta lite om dina närmsta vänner?;)

2011-03-28 @ 15:48:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0