B-b-burn out, baby ready for demolition

Robyn - Fembot

Min dag i stora drag:
Vaknade upp hos kära Amanda som höll mig vaken halva natten (din luring..), åkte till jobbet för att jobba heeela dan, åkte till Wayne's och fikade en stund med Lisa och Amanda, kom hem, och nu sitter jag här. Ska läsa massa sidor i min engelskabok egentligen men får se om jag pallar.

Mysigt var det igår med mina fina vänner Matilda Cathrine och Amanda! Vi var lite nostalgiska och kollade gamla bilddagboken. Ganska kul att se hur mycket man själv har förändrats sen man höll till där. Menar inte bara till utseendet nu utan hur mycket man har mognat och växt som person. Man tänker inte på sånt så ofta.. Men blev lite chockad när jag såg att det finns faktiskt vissa i min ålder (av de jag är vän med) som fortfarande håller på med bilddagboken? Jag som trodde det var dött och begravet för länge sen..

Jag känner mig jättetråkig eftersom jag nästan alltid lägger ut "gamla" bilder här på bloggen. Även om det är bilder jag aldrig lagt ut innan. Tar nästan aldrig bilder längre på varken det jag gör om dagarna och helgerna eller på mig själv och mina vänner. Ska bli bättre på det, men det irreterar mig också att mitt Photoshop inte fungerar! Så jag är inte så motiverad till att fota eller att vara kreativ här. Vill byta design också, för jag är så trött på denna tillfälliga jag har som fixade på fem minuter i paint.. Sånt har väldigt mycket att göra med hur mycket jag skriver, hur mycket tid jag lägger ner, och hur roligt det blir att läsa. Men just för tillfället har jag ett ganska hektiskt liv med mycket skola och mycket jobb och på min fria tid satsar jag fullt ut på att roa mig med mina vänner och bara göra  roliga  grejer så mycket som möjligt. Bloggen är och har aldrig varit prio ett för mig, utan mer bara en kul grej, och ett sätt att "skriva av sig sina tankar", och dela med sig av dem. Jag tycker personligen inte det är så jättekul att följa en blogg som uppdateras nån gång om dan, eller kanske några få gånger i veckan, blir lite tråkigt då. Skulle vilja skriva fem inlägg om dagen. Men vart skulle den tiden komma ifrån? Nej, jag vill hålla mig på min nivå och inte ha detta som ett måste.


en väldigt rosa jag.. Var utklädd till barbie på en maskerad för nästan ett år sen.
Därav stjärnan under ögat också haha!

Kommentarer
Postat av: En bögs liv

Hej! :) Kollar du på big brother?

2011-03-23 @ 00:07:53
URL: http://morgans.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0