Lost

Nu är det alldeles strax sleep time. Tänkte skriva ett par rader först. Idag satt jag men Bea och Amanda på Centralkonditoriet (nya stället for sure!) och pluggade biologi. Trevligt sällskap! Sen kom jag hem ganska sent och tog en promenad och kollade lite Beck innan jag nu krypit ner i sängen. Igår efter skolan fastnade jag vid LOST! Bror min har följt hela serien nu under ett par veckor, och eftersom jag inte sett mer än till säsong fyra eller nått så var det otroligt spännande att se slutet! Fast ångrar nästan lite att jag såg det utan att ha sett alla innan... Men gjort är gjort.

Och som jag har längtat, och som jag har funderat, heela tiden när jag innan följde serien, exakt HUR alla mysterierna och krångligheterna hänger ihop i slutet. Jag tänkte: "Ska bli intressant att se hur de lyckats få till det här..." Men tyvärr, enligt mig var det många frågetecken som inte rätades ut. Det var ett ganska hafsigt och tråkigt slut, känns nästan som om de ville få till ett slut på en hyfsat bra sätt bara för att få ett stopp på det hela. Jag antar att de kom på historien lite efter hand, och då kan man ju iochförsig förstå att det blir svårt och osammanhängande tillslut. Men gud vad bra och beroendeframkallande serien är! Hela min familj följde det slaviskt innan, och jag ska se hela serien ingen nu nån gång, men man har ju inte tid bara... Eller vill inte börja för då vet jag att jag blir fast och det har jag inte råd med nu!Okej, läs inte detta om du vill slippa få en del av slutet avslöjat!!


Jag tycker det blev så fel i slutet.. Kate och Sawyer passar som handen i handsken med varandra. Allvarligt, världens snyggaste par. Det ska vara dom! Och samma sak med Jack och Juliet, hur söta som helst tillsammans. Men såklart så var de tvungna att byta plats på dem för att skapa en massa drama. Nej, kändes bara fel, fel, feeel!Sen störde jag mig på en massa andra saker i slutet, men det vill jag inte avslöja.  Även om den sista biten på serien känns kanske lite halvdan så är den överlag så jäkla bra! Särskilt säsong 1 och i början. Lost in my ♥. SEEE!

Kommentarer
Postat av: En bögs liv

Okej :) Vem är din favorit?

2011-03-23 @ 09:31:23
URL: http://morgans.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0