Tillbaka på ruta ett.


Jag för ett tag sen

J
ag och bloggen har mina perioder, det har vi alltid haft. Tröttnar efter nån månad och då ligger den nere lika länge. Fast de senaste veckorna så har jag saknat det väldigt mycket. Just att bara få "skriva av sig" när man känner för det. Men jag kommer nu endast skriva när jag känner för det, och inte ha något måste. Alltså kanske inte varje dag. Hoppas på att jag inte tröttnar då också.

Jag vart så trött på headern så jag satte in en tillfällig som jag slängde ihop i paint på en minut haha. Mitt Photoshop fungerar inte, som så mycket annat på den här datorn för tillfället. Någon gång denna vecka kommer pappas datorsnubbe hit som ska fixa den, och då ska jag be han fixa Photoshop med för jag har vart utan det för länge nu. Men han kan vara ganska opålitlig. Han skulle laga min hårddisk, ett halvår senare fick jag reda på att den inte gick att laga. Hmm. Något som för övrigt är väldigt synd. Alla filmer, all musik, och inte minst alla bilder! Det mesta hade jag på datorn men vissa bilder så som många hästbilder, bilder från vissa resor (tex Turkiet) och jättegamla bilder på mig och gamla kompisar. Som sagt, väldigt synd. Kommer iallafall en ny header senare, kanske ändrar designen också. Jag tröttnar ganska lätt på sånt.

Jag har så mycket att skriva om egentligen, om vad som hänt och så vidare, men jag håller mig till nuet istället. Jag ligger hemma och är sjuk, som jag vart hela helgen. Magsjuk! Det värsta jag vet kan jag erkänna nu! Det enda jag ätit sen i torsdags (som jag inte spytt upp) är skorpor med smör, vatten och thé. Mums? Jag hatar att ligga hemma flera dagar i rad av anledningen att man blir så isolerad från omvärlden. Jag blir pratsjuk och vill bara träffa människor igen. Måste prata i telefon med kära vänner varje dag för att inte känna mig för ensam. Kanske är därför jag började blogga igen nu med..?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ett stort :) på det

2011-01-24 @ 21:54:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0