I have the time of my life

2011-01-30 @ 12:39:19
Mitt internet har varit nere så har inte kunnat blogga på datorn och orkade inte på mobilen, så det är därför. Det är skönt med helg (långhelg denna gången med)! I fredags mös jag med Amanda och Cathrine hemma hos mig. Igår så var jag och mamma på min kusin Lindas 25-årsfest och åt god mat och tårta och umgicks med släkten. Sen åkte jag in till Amanda, Bella och Lisa och vi åkte till en "fest" på gamla råslätt. Idag hade jag tänkt och plugga och träna kanske, sen ikväll blir det förmodligen lokalfest, om jag fixar skjuts hem på nått vis, eftersom sista bussen går vid kvart i elva. Segt! 

Nu är det mindre än en månad tills jag är 18 och jag längtar så fett mycket!!! :D Den veckan blir det middag och utgång på onsdagen (då jag fyller), utgång på fredagen och min och Amandas 18-årsfest på lördan! Blir tufft men förjävla underbart.

Nu ska jag få ordning på mitt liv och plugga till kemin. Hejdå!!!


Jättegammal bild! Picknick med Malin, Cathrine och Emelie.

Kan inte mer än bara skratta.

2011-01-28 @ 09:06:28
Blir så frustrerad. Arg men samtidigt ledsen, men nu vet jag iallafall säkert vilken sorts person det är jag har att göra med. Nu vet jag att dina chanser är förbrukade. Skrattretande är vad det är...

Vasas Påtår

2011-01-26 @ 23:19:11
Har fikat med Malin Cathrine och Amanda hela eftermiddagen på Vasas påtår. Vi har planerat min och Amandas 18-årtonårsfest som kommer bli grym! Nu ska jag träna, see ya!

250111

2011-01-25 @ 22:26:07
Idag var jag i skolan! Yes! Känns bra, så man slipper missa mer. Jag känner att med min linje har jag inte råd att missa nått nästan för att undvika att komma hur efter som helst. En matte eller kemi genomgång räcker för att vara helt borta på nästa grej. Alla kära naturvänner vet vad jag menar (säkert andra linjer med men främst detta). Ibland undrar man verkligen varför man valde som man gjorde.

Fikade i fleera timmar med kära NissePissePäronPung (Amanda) idag på Espresso House på a6. Ovanligt place for us to be! Brukar bli George. Men trivs väldigt bra på Espresso House, även om priserna inte är roliga. Det är så mysigt och hemtrevligt! Smorde lite roliga plaaaaner som inte jag tänker avslöja än. Men för att göra er nyfikna, det kommer bli FETT :D

Nice morgondag; sovmorgon till halv ett, sen en lektion innan det blir förelösning som för en gångs skull kommer vara väldigt intressant. På grund av att det är Amandas pappa som är föreläsaren! Haha hon kommer döda mig för jag skrev det här men det är nog inte så många som ser det innan imon ändå ;) Efter det har vi information av individuella val och sen är det jobb.


Underbar bild från Falkenberg som får mig att längta tillbaka till veckan med dessa tre tjejer som jag har oerhört många galet bra minnen ifrån.


Bild från Midsommar på mig och älskade Amanda.

Fungerar som terapi mitt i vintern att drömma sig tillbaka till varma sommardagar.

Ni får mig att må så bra

Tillbaka på ruta ett.

2011-01-24 @ 14:06:25

Jag för ett tag sen

J
ag och bloggen har mina perioder, det har vi alltid haft. Tröttnar efter nån månad och då ligger den nere lika länge. Fast de senaste veckorna så har jag saknat det väldigt mycket. Just att bara få "skriva av sig" när man känner för det. Men jag kommer nu endast skriva när jag känner för det, och inte ha något måste. Alltså kanske inte varje dag. Hoppas på att jag inte tröttnar då också.

Jag vart så trött på headern så jag satte in en tillfällig som jag slängde ihop i paint på en minut haha. Mitt Photoshop fungerar inte, som så mycket annat på den här datorn för tillfället. Någon gång denna vecka kommer pappas datorsnubbe hit som ska fixa den, och då ska jag be han fixa Photoshop med för jag har vart utan det för länge nu. Men han kan vara ganska opålitlig. Han skulle laga min hårddisk, ett halvår senare fick jag reda på att den inte gick att laga. Hmm. Något som för övrigt är väldigt synd. Alla filmer, all musik, och inte minst alla bilder! Det mesta hade jag på datorn men vissa bilder så som många hästbilder, bilder från vissa resor (tex Turkiet) och jättegamla bilder på mig och gamla kompisar. Som sagt, väldigt synd. Kommer iallafall en ny header senare, kanske ändrar designen också. Jag tröttnar ganska lätt på sånt.

Jag har så mycket att skriva om egentligen, om vad som hänt och så vidare, men jag håller mig till nuet istället. Jag ligger hemma och är sjuk, som jag vart hela helgen. Magsjuk! Det värsta jag vet kan jag erkänna nu! Det enda jag ätit sen i torsdags (som jag inte spytt upp) är skorpor med smör, vatten och thé. Mums? Jag hatar att ligga hemma flera dagar i rad av anledningen att man blir så isolerad från omvärlden. Jag blir pratsjuk och vill bara träffa människor igen. Måste prata i telefon med kära vänner varje dag för att inte känna mig för ensam. Kanske är därför jag började blogga igen nu med..?


RSS 2.0