Mysig seg slappdag

Sitter hemma hos Amanda med en dator var. Socialt va? Haha. Skulle plugga massa kemi men hann inte mer än att öppna boken, så effektiva är vi. Har inte skrivit på några dar, har haft alldeles för fullt upp.. I lördags skrev jag Högskoleprovet hela dagen efter en alldeles för sen utgång dagen innan, och på kvällen fikade jag och gick på bio med ett par kompisar. Mysigt! No strings attached blev det, en kärleks(sex)komedi som var stört bra! I lördags var jag med Amanda hela dan och övade Yoga, eftersom vi hade vårt yogapass i skolan i måndags. Och i måndags så jobbade jag. Phu.

Fick ett väldigt fint april-sms av våran lärare i fredags:

Minken vi dissikerade befaras ha varit bärare av smittsamma tarmorganismer. Samtliga elever bör ta med avföringsprov till skolan använd 1/4 tomt mjölkpaket.

Hann inte läsa det sista, där man fattade skämtet, innan jag slängde ifrån mig telefonen och skrek. Fattar ni vad man blev äcklad eller? Var med om en del andra roliga grejer den dan. Bland annat blev Elin vettskrämt när Amanda krupit in i hennes skåp. Haha, vet hur det är eftersom hon har gjort samma sak på mig förra året. Fyfan vilken chock man får. Sen så drev vi med våran lärare Lennart lite. Spelade jättedumma, och frågade konstiga frågor i typ en timma. Tillslut blev det för mycket för stackarn så han blev jättearg..! Men kul var det så länge det varade! haha..

Nu sitter vi och dricker thé och myser i soffan, och ska slänga ihop denna osociala grejen snart. Eller nu. Imon ska jag träffa saknade Lova! 


Oldie på mig och Amanda
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0