Bloggpaus?

2011-04-14 @ 20:25:22

Härlig sommarbild från Falkenberg!

F
ika på Adelante och plugg stod på schemat idag. Världens tröttaste dag i skolan också.

Funderar på att ta en paus med bloggen. Börjar bli lite tråkigt, datorn är seg och har inte något fungerande photoshop + att jag har verkligen tröttnat på min design men är lite svårt att göra något åt det, och orkar inte heller.. Men det största problemet är att det tar för mycket av min tid.

Onsdag

2011-04-13 @ 21:12:30
Har vart hos Bea och pluggat idag, sen träffat Lova en snabbis. Var även på möte om vårt projektarbete, som ska vara inne på fredag tydligen(!!!!!) Vi har två idéer, tänker inte avslöja något än innan vi är säkra på det, men tror det kommer bli fett nice. Hihi. Chill dag. En lektion som blev en halv eftersom jag försov mig. Och det enda vi gjorde var att prova en bedövningssalva, alltså smeta på den och sen vänta och se hur det känns. Nu ska jag ut och gå, ha det!

varberg
Fint! Sommar i Bua, 2008 tror jag det var.

Sleeptime

2011-04-11 @ 23:18:50


N
u så är det dags för mig att sova! och TACK Sören för en sovmorgon som sitter riktigt fint. Har klippt mig idag, verkligen på tiden. Blev 5 cm kortare typ, och mycket fräschare! Visar kanske en bild imon eller nått. Så jäkla jobbigt, hostar seriöst fem gånger varje minut. Inte okej! Jävla äckliga envisa förskylning som inte vill ge med sig. Har nig inte varit frisk på riktigt (mer än en vecka) sen innan jul nån gång.

Ä
lskar dessa låtar med Ratatat.

Loud Pipes


Wildcat

De senaste dagarna i bild. Jag har...

2011-04-10 @ 20:52:00

Lekt med den här söta saken


Busat med busungarna Bea och Amanda i skolan


Gjort en storstädning på mitt rum. Det är faktiskt riktigt snyggt nu, vilket det inte vart på iaf över ett halvår..!


Fått våra surfplattor (ligger på sängen)  som tyvärr inte var riktigt så bra som vi trodde, men tackar och bugar ändå!


Vart ute med älsklingen Cathrine och ett par andra brudar...


Förfestat med Amanda innan vi drog på Linns och Rickards 18-årsfest som var gryym!!


SAMMANFATTNING:Fett bra helg !!

Vårglädje!

2011-04-06 @ 23:22:15
Go dag. Sov hos Amanda, åkte till skolan och en enda lektion, Naked Juice bar, åkte till peset och träffade Lova. Sen lagade vi mat hemma hos mig och gick ut på en promenad. Nu ikväll så har jag segat framför en film med familjen. Något som jag inte gjort på hur länge som helst.. Såå skönt att skolan lugnar ner sig lite nu, så man hinner med att roa sig lite med.

Nu har jag bara en massa saker jag ser fram emot. Och inte nog med det: Det är vår, det är ljust och varmare. Sommaren kommer att komma fortare än att man hinner märka av det. Man mår verkligen bättre psykiskt av att det blir ljusare ute.  Tyvärr finns det även nackdelar med att tiden går fort. Man får ångerst över grejer man borde börjat med för längesen. Körkortet till exempel. Men men, det får jag satsa på när det finns tid till det. Har ju fortfarande min fina moppe man kan använda i nödsituationer också haha ;)


Bara för att jag är glad idag så lägger jag ut en bild på världens snyggaste

Mysig seg slappdag

2011-04-05 @ 23:26:57

Sitter hemma hos Amanda med en dator var. Socialt va? Haha. Skulle plugga massa kemi men hann inte mer än att öppna boken, så effektiva är vi. Har inte skrivit på några dar, har haft alldeles för fullt upp.. I lördags skrev jag Högskoleprovet hela dagen efter en alldeles för sen utgång dagen innan, och på kvällen fikade jag och gick på bio med ett par kompisar. Mysigt! No strings attached blev det, en kärleks(sex)komedi som var stört bra! I lördags var jag med Amanda hela dan och övade Yoga, eftersom vi hade vårt yogapass i skolan i måndags. Och i måndags så jobbade jag. Phu.

Fick ett väldigt fint april-sms av våran lärare i fredags:

Minken vi dissikerade befaras ha varit bärare av smittsamma tarmorganismer. Samtliga elever bör ta med avföringsprov till skolan använd 1/4 tomt mjölkpaket.

Hann inte läsa det sista, där man fattade skämtet, innan jag slängde ifrån mig telefonen och skrek. Fattar ni vad man blev äcklad eller? Var med om en del andra roliga grejer den dan. Bland annat blev Elin vettskrämt när Amanda krupit in i hennes skåp. Haha, vet hur det är eftersom hon har gjort samma sak på mig förra året. Fyfan vilken chock man får. Sen så drev vi med våran lärare Lennart lite. Spelade jättedumma, och frågade konstiga frågor i typ en timma. Tillslut blev det för mycket för stackarn så han blev jättearg..! Men kul var det så länge det varade! haha..

Nu sitter vi och dricker thé och myser i soffan, och ska slänga ihop denna osociala grejen snart. Eller nu. Imon ska jag träffa saknade Lova! 


Oldie på mig och Amanda
 


Spontan utgång

2011-04-01 @ 22:18:25
På väg in till stan och utgång! Var planerat att ta en lugn Hemmakväll idag eftersom jag ska göra högskoleprovet imon halv nio till halv fem! Vad har jag gett mig in på?! :o haha, men nu röjer vi!!

Yoga

2011-04-01 @ 15:51:45
Nu blir det Yoga med Amanda! Så det blir en bra lektion på måndag.. Har precis gjort smoothies, och ska äta lite sen kör vi.


RSS 2.0