Vätterstranden

2010-07-29 @ 01:33:41

Hej alla läsare! Ni ökar i fart hela tiden, snart når jag 100000-strecket :D Idag har jag varit på stan, ätit en sallad på Mocco. (donken, mocco låter lite flashigare, typ New York, Sthlm city). Hade ett möte med min manager Leffe. Leffe leder blöggen min och en får tio spänn i månan föret. Det e goooa grejjer det.
Idag har jag shoppat massa asså shiiit omg jag köpte massa märkesklääääder, ny Iphone, det önskar ni att ni läsare har råd med va? Ni är inte lika heta som jag, bara massa fjortisar som försöker härma min blogg!! Ge upp för fan, det finns bara en Lisa Yngwe, the one and only daaaaah??
Önska kan man alltid göra iallafall (a) Men ni kommer aldrig upp till soo Lisa-style.

Nej det är Becca som sitter med Lisas blogg och har trååååååååååååååååååååååååååkigt, därför jag ens försöker blogga lix. Vi har haft en mycket händelserik kväll, jag Emma Lisa & Matilda. Började med att vi skulle till Vätterstranden och hade med oss lite saker, men regnet kom och vi åkte hem till mig ;) Mys chips cola är the three magic words..

Nu bär det av till köket, för Lisas del, hon är alltid hungrig den. Hon hade med sig TVÅ pajer från jobbet och hon smällde till min hand när jag ville ha lite haha. Fick nästan ge armbågen när jag ville ha lite i chipspåsen innan. ^^ 
Nedan kommer en bild på emmas bakhuvud! Fast det gick inte ladda upp

Ciaaaaaao :* Becca (och lite Emma)
 


Taggar och fixar..

2010-07-10 @ 16:22:47
Ska hoppa ner i duschen nu och sen börja fixa mig till kvällen.. Kommer bli sjukt kul! Först blir det grillning med familjen, sen kanske förfest med Amanda och lite folk och tillslut hem till Eric i Brunstorp på 18-årsfest/poolparty! Jag får ta och önska er alla en fin kväll.

puss


Hard work work

2010-07-01 @ 00:49:53

Jobb jobb jobb. Har tre ganska tuffa veckor framför mig nu.. Men det är ganska kul ändå så jag klarar mig. Pengar får man ju iallafall :)

 

 

 

Ser fram emot helgen, då blir det först hemma hos Malin på fredagen med lite folk. Sen grillning på vätterstranden på lördagen. Kommer bli nice vettni. Och förhoppningsvis blir det lika soligt som det varit de senaste dagarna, (inte idag..) så man kan passa på att bli lite brun också. Älskar solbränna!
jag, för nån vecka sen.

RSS 2.0