Fikar...

2010-12-20 @ 16:06:57
Sitter och fikar med Amanda på espresso house och tar en liten paus i julklappsshoppandet. Som dock inte går så bra. Hittade ett par jeans till mig själv som jag bad mamma köpa till mig istället. Vad egoistisk jag är, haha... Skriver mer ikväll!

Bloggrape

2010-12-20 @ 15:58:07
Lisa suger på att mobilblogga. / Amanda

Ingen julefrid här inte

2010-12-19 @ 22:37:19
Många är färdiga med alla julklappar redan, men jag har inte köpt en enda! Känner mig en aning stressad. Har inte ens en aning om vad jag ska köpa till nån. Men, sista provet skrevs i fredags och det lever jag fortfarande på. Vilken lycka!Kan berätta lite om min helg, som varit riktigt bra! I fredags så fikade jag med tjejerna Cathrine och Matilda på George och snackade om allt mellan himmel och jord. I lördags var jag och Matilda väldigt duktiga och gick upp tidigt och åkte till Atlantis och tränade Body Pump! Det var prova på där denna veckan, så vi kunde för en gångs skull träna tillsammans. Det var sjukt jobbigt, har värsta träningsvärken nu. Men ändå ett kul pass! Efter träningen var vi på relaxen och badade bubbelpool, bastade ångbastu och lekte lite i swimmingpoolen. ;)

På kvällen var det den årliga julkvällen hemma hos Hakeberg med pappas kompisar med familjer, och som vanligt åt vi älggryta och hade julklappslek. Är avundsjuk på den som fick disktrasan.. :( haha! Men vi var lite folk på Matildas rum och hade det trevligt! Några av oss åkte till tändsticksområdet senare där det var en lokalfest men vi gick inte ens in för det verkade inte värt 50 spänn.. Och idag har jag jobbat i princip hela dagen!

Torsdag

2010-12-16 @ 22:45:11
Har inte haft så mycket ledig tid på sistone, så har nästan inte hunnit med att lyssnat på musik, eller jo men ibara på mobilen. Så har inte laddat ner och lyssnat på nya låtar. Så jag har missat att de släppt 10 nya låtar med Michael Jackson! Stört bra var vissa av dem iallafall! Har suttit och pluggat franska med hög musik i öronen nu ikväll haha. Det är livet! Har alltid musik när jag räknar matte och fysik och sånt jobbigt. Konstigt enligt vissa, men gör det lättare att koncentrera sig och stänger ute omvärlden helt.


Nya albumet!

Nu väntar sängen på mig. Godnatt!


Une nana suédoise

2010-12-15 @ 21:05:20


Fasen vad jag är skoltrött just nu. Har suttit och pluggat som en gnu till fysiken, eller om jag ska vara ärlig så gick mycket av tiden till att bara göra en massa skit för att man inte orkar ta tag i plugget, men den tiden är ju slösad på grund av provet ändå. Och det gick jäkligt kasst. Det som kom var inte det man hade pluggat på utan "man skulle kunna det ändå". När vi har en hel bok, 10 kapitel fysik på ett prov ska det ändå lustigt nog komma sånt som inte fanns med i boken plus en massa kuggfrågor som är så retliga så det inte är sant. Och nu när det ändå äntligen är över borde det ju räcka, men nej, då måste man börja plugga på nästa prov på fredag. Franska. Det är tack och lov det sista. Men jag vill bara gräva en grav, hoppa ner och stanna där förevigt just nu.

Kollade på Bonde söker Fru nyss, så söta är dom allihop! Fast ganska fånigt program annars och jag fattar inte hur de kan sitta och prata om sina känslor och bjuda ut sig så i tv, för halva svenska folket. Nej, det skulle jag aldrig kunna göra alltså.

Söndag

2010-12-12 @ 21:32:20
Slut på även denna helg. Tiden går så fort, redan tredje advent idag!? Men det har vart en bra helg med både myskväll med nära och kära vänner och fest med trevligt folk. En väldigt dramatisk och händelserik sådan också. Herregud... Men kul hade vi! Idag har jag varvat fysikplugg med slappande. Skönt!

Kollade precis på dagens avsnitt av julkalendern, Gyllene Knorren. Är det bara jag som följer det och tycker det är skitbra? :s Lätt den bästa julkalendern på flera år. Men inte i samma klass som Greveholm. Fast det kan man inte förvänta sig.

Nä nu blir det lite till plugg sen sova!


Old pic.

Iphone 4

2010-12-02 @ 18:51:44


TUSEN TACK snälla bror som gav mig en Iphone 4 i tidig julklapp. Det jag önskade mig mest :D Kan inte riktigt fatta det än, men har lagt över lite låtar och en film, men har inte mitt vanliga nummer på den än. Så får ha båda denna och den gamla mobilen ett tag, för det kommer trolivtvis gå att byta nr. Beror på att jag har martins gamla abonnemang... *komplicerat*. Som endel vet hade jag världens segaste sony ericson innan, och jag höll nästan på att strypa nån varje gång jag skulle skicka sms osv för att det tog fem år att öppna ett sms. Jag har länge undrat om jag skulle klara mig vid liv tills min födelsdag då jag visste att jag skulle få en. Så detta kom som en underbar överrasking!

Dock kanske inte jättelägligt eftersom jag har Biologiprov imon... Kan knappt hålla fingrarna borta och är ganska svårt att koncentrera sig på plugget. Men får helt enkelt ta tag i det.

RSS 2.0