slut efter en go övernattning

2009-07-31 @ 20:34:13
Kom hem för ett par timmar sen från en planerad tältning på visingsö som istället blev en övernattning på ett loft. Det öste nämligen ner, alltså inte så kul att tälta. Är helt mör i kroppen nu, vi cyklade 4,5 mil och jag och matilda hade en tandemcykel med stenhård sadel, inte kul. Plus att vi var 11 stycken i ett loft för 4 så alla fick ligga rätt så trångt om man säger så.
Hinner inte skriva så mycket mer nu, och har inga av bilderna ännu så mer får ni inte veta förutom att det var en händelserik kväll/natt, tex tjuvbad i kumlabybadet klockan 2 på natten (: Tack alla!


jag lever

2009-07-29 @ 00:15:00
Tänkte skriva ett par ord här, och visa att jag lever. Har i stort sett inte skrivit på hela sommarn... dåligt av mig jag vet. Skyller på att jag inte hinner :) sen att jag är bortrest osv. Har vart i Bua 2 veckor & 3 dar, 1 vecka med tjejjerna och resten med familjen. Bua är mys. fast att jag åkte på en slänga av svinkoppor därnere :S (svininfluensa som pappa sa). Fick 2 äckliga och stora varblåsor på ett finger och 2 andra sår, + ont i halsen. Det har tydligen att göra med mitt vanliga virus, som i så fall har kommit tillbaka för 6:e gången. Det SUUUUUGER :( och betyder att det kommer komma igen om nån månad eller 2.

Jag lovar att försöka uppdatera mer, och detta bara bara vart ett uppehåll. Nu ska jag dra igång igen, på allvar. Minst 4 ggr i veckan! Jaha, i veckan ska jag umgås med mina efterlängtade vänner. Imon blire Malin Cathrine och Matilda. PÅåförmiddan ska jag hämta ut min lön från konfirmationassejobbet, 2160 blev det. Inte så illa för 2 veckor 9-1. Inte så hard work heller ;).
på torsdag ska jag, matilda och hennes kompisar troligen tälta på Visingsö, blir nog trevligt. I helgen hoppas jag på att festa med brudarna, var sjukt längesen nu pga varberg med familjen och skit och jag är sjukt taggad!

Hoppas alla därute i världen har det bra! lite oredigerade bilder från när jag var i Bua med mina kära vänner kommer häär :) är inte så många eftersom någon senare råkade tappa min kamera i golvet så att den gick sönder.... >:@

RSS 2.0