:)

2009-08-31 @ 19:37:06

 

Nya kameran igång nu, var tvungen att ta lite kort på min nya väska!


Fast and furious

2009-08-31 @ 16:59:47

 

Älskar filmerna, kanske mest för Paul Walker är med i dem.

GRRR säger jag bara!


I skolan

2009-08-31 @ 12:52:38

Sitter i skolan på svenskan. Vi har två lektioner idag, jippie! Trots det kom jag nästan försent, för jag trodde vi började kvart över tolv och inte kvart i tolv. Jag kom på det precis när den bussen jag var tvungen att ta gick så jag fick skjuts av min bror. Men jag fick sminka mig på 5 min... Det är i sin vanliga ordning :P

Nu har vi två lektioner sen slutar vi, asgött. Då ska jag hem och se fortsättningen på Fast and furious 4 som jag kollade lite på i morse. Sen vet jag inte vad som ska hända :)

nu ska jag gå, cya!


Nu är det helg

2009-08-30 @ 13:28:12


Sitter på biologi breddningen och skoldagen börjar gå mot sitt slut... Då blir det träning sen hem till plugg. Kvällens planer är oklara men blir lugnt. Kanske ska träffa saknade och sjuklingen Amanda en stund, som jag knappt snackat med på två veckor... Vad händer med världen? Sen ska jag äta god kinamat med familjen! :) Har äntligen fått min vilja igenom. Vi äter nämligen nästan aldrig köpmat. Så varje gång vi gör det är det för att jag har tjatat. Eller så äter de andra det när inte jag är hemma. Gött va? Haha. Skriver med sen.

TiK ToK on the clock but the party don't stop

2009-08-29 @ 13:42:29
Nu har vi kollat ut en kamera! Pappa ska hämta den på scandinavian foto på måndag. Lisa är happpy! Det blev en Canon Ixus tror jag den hette. Väldigt najs. Så nu ska jag jobba mer på pappas jobb med att ta kort på alla produkter också, och käna mer pengar. Rätt najs.

Jag har ett stort problem. Jag håller just nu på att läsa Luftslottet som sprängdes, 3an på fortsättningen av Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson, nästan den bästa bokserien jag läst! Endast Twilight och Harry Potter ligger över. Och nu har vi fått en bok i engelskan, som vi ska läsa på 3 veckor. Frågan är om jag hinner båda, eftersom jag precis börjat på 3an, eller om jag måste vänta med den och läsa engelskaboken först. Det vill jag helst inte, men det resulterar i att jag kommer att få sitta och läsa hela tiden om jag ska hinna med båda böckerna... INTE bra. Då hinner man inte med allt annat - bloggen, läxor, kompisar, Mark med mera. Fast ah. Får försöka ändå :)

Jag ska köpa en festklänning av nått slag, helst en fodralklänning eller liknande. Tycker dessa från Forever21 är riktigt fina:

 

Kisses


Overhappy

2009-08-28 @ 18:44:52
Wiiiii, är glad just nu! Datakillen var här innan idag, och nu har pappa bestämt att jag ska få en bärbar dator istället :D:D ska bli så jävla skönt och slippa den här sega skiten som stänger av sig hela tiden! Och sen är det ju lite plus med att få bärbar. Vi ska köpa en kamera också snart. Så detta blir prima ballerina!

Kom hem för en stund sen, har vart på Waynes och fikat med Matilda. Nu ikväll har jag inga planer faktiskt. Ska käka pizza och hyra film med min familj och lite så ikväll :)  Sådana kvällar behövs också.

En vecka över på ED nu då. Det är faktiskt en bättre skola än jag trodde. Mycket bättre än attarp. Då visste alla allt om alla, även sånt som personen inte visste själv. Alla snackade skit och höll på. Nu låter man bara de andra vara. Man ser nya ansikten hela tiden och vet inte mycket om någon. Det är oerhört skönt. Sen är det rätt gött att jag kom i en klass där man inte kände nån innan - först var jag nervös och ville byta till nån klass där jag kände nån. Men nu känns det bra att börja om på nytt liksom. Det var bara lite nervöst första dan. Jag är mycket mer studiemotiverad nu också än innan. Det tror jag beror lite på att nu har man ju valt själv att plugga, jag har valt en plugglinje för att jag vill lägga ner tid och kraft på min utbildning. Då ska jag banneme göra det också! Och det är bra att man går med såna som vill samma sak.

Jag har också bestämt mig för att få mer kontroll över mitt liv - planera bättre, hålla bättre koll på tider, inte skjuta upp läxläsning till sista dan, hålla koll på mina grejer osv. Men redan har jag gjort framgångar! Så det är på rätt väg. Men nu ska jag inte snacka mer. Slänger in en ganska gammal bild på mig, från februari elr nått! kanske kanske kanske lägger in nått mer sen.

Take care !Scary

2009-08-27 @ 17:53:11
Bilderna är från när jag, linn, maria och olivia var nere vid "spökhuset" på Vilhemsro. Eller Psykhuset rättare sagt. Det var nämligen ett psyksjukhus där innan. Nu står det öde och igenbommat och det påstås att det spökar där. Vi skulle försöka komma in dit som så många andra för att göra anden i glasen där inne, och se om det skulle fungera bättre, men kom inte in. Läskigt är det iaf! Skulle försöka redigera lite, men klaga inte, vet att det inte är så proffsigt gjort... 

I can't get no satisfaction

2009-08-25 @ 19:25:48

Oidipus på bild, en vacker sommardag.

Skola idag, har redan fått typ tre läxor... Så jag Amanda, Emma och Rebecka stannade kvar ett tag för att plugga lite, sen åkte vi en sväng till stan. Hittade en asnajs väska som jag ska köpa, plus pennfack, pärm, pennor och såna skolsaker.

Spelar FarmVille på Facebook, sjukt kul :D och barnsligt... men det är fint. Skriver mer imon.

cya

hallå elle..

2009-08-24 @ 22:03:29


Lack jag är just nu. Skrev nyss en feting lång text, och vad händer, såklart datorn lackar. Texten försvinner. Jag HATAR djupt och innerligt min dator. Den vill inte att jag ska skriva blogg... Ah, har inte skrivit på sjukt länge, har hunnit börja gymnasiet tex. Går natur, natur på Erik Dahlbergsgymnasiet. Så nu blire till att satsa. Juste, min kamera är sönder så tyvärr kommer det inte bli särskilt många nya bilder här i bloggen, fixar med gamla istället och lite mobilbilder. Måste gå och lägga mig nu så kan inte nämna mer av texten jag skrev innan... Skriver mer snart - jag lovar!

Kyss

RSS 2.0